O nama

Ko smo mi?

Easy Car Rent je novoosnovana ali ambiciozna agencija koja se bavi iznajmljivanjem automobila (eng. rent-a-car) u samom srcu Beograda. U ponudi imamo širok izbor vozila koja odgovaraju različitim potrebama za udobnošću i u skladu s vašim budžetom. Takođe nudimo mogućnost dolaska na ugovorenu lokaciju. Sva vozila u našem voznom parku su potpuno nova (proizvedena 2018. godine), klimatizovana i opremljena najboljom opremom. U skladu s preporukama proizvođača, pažljivo ih održavamo i servisiramo, a poseban akcenat stavljamo i na čistoću unutrašnjosti vozila. U standardnu ponudu uključeno je i dečije sedište kao i GPS navigacija, a mogu se dobiti na upit.

Naša misija

Misija naše agencije je pružanje usluga iznajmljivanja vozila i za duga i za kratka putovanja po Srbiji. Težimo ka tome da pružimo kompletno iskustvo i nadmašimo sva očekivanja naših klijenata u pogledu vremena, kvaliteta i vrednosti koja se dobija za uloženi novac. Zavređujemo poverenje klijenata pružanjem dodatnih pogodnosti i najbolje usluge koja ostavlja pozitivan utisak. Sa svima održavamo prijateljske odnose i pružamo najbolju korisničku uslugu.

Naša vizija

Težimo ka tome da postanemo najbolja i najpoželjnija agencija za iznajmljivanje vozila na domaćem tržištu i da naše usluge budu sinonim za kvalitet koji nadmašuje sva očekivanja naših klijenata.

Naše vrednosti

  • najnovija vozila (proizvedena 2018. godine)
  • tehnički potpuno bezbedna vozila
  • visok nivo opremljenosti vozila
  • pružamo usluge iznajmljivanja vozila na dogovorenoj adresi u samom srcu Beograda, na Novom Beogradu kao i na aerodromu „Nikola Tesla”