Besplatno dolazimo NA Vašu lokaciju

Dolazimo vozilom na Vašu adresu bez naknade (širi centar grada, aerodrom „Nikola Tesla“).

Rezervacija vozila

Čime se bavimo

Dobro došli na Easy Car Rent Beograd! Mi smo agencija za iznajmljivanje automobila (eng. rent-a-car) iz Beograda. Nudimo najpovoljnije usluge iznajmljivanja vozila na teritoriji grada Beograda i aerodroma „Nikola Tesla” u Surčinu. Naše usluge uključuju profesionalno i kvalitetno iznajmljivanje vozila i dolazak na ugovorenu adresu u Beogradu ili na beogradski aerodrom po povoljnim cenama. Naš vozni park uključuje najkvalitetnije i najnovije automobile proizvedene 2018. Pored srpskog, komuniciramo i na nekoliko jezika, uključujući engleski, nemački, francuski i italijanski, a svaku mušteriju pozdravljamo s osmehom na licu! Pozovite nas putem telefona +381 64 000 22 88 ili lako naručite automobil preko našeg sajta i očekujte nas u bilo koje doba!

Posebna ponuda

Izbegnite gradsku gužvu

Izbegnite gradsku gužvu

Izbegnite gradsku gužvu

Opel Corsa sa automatskim menjačem je idealan automobil za gradsku vožnju i izuzetno praktičan za parkiranje u samom srcu grada, već od 17€.

Iskusite potpunu udobnost

Iskusite potpunu udobnost

Iskusite potpunu udobnost

Za duga putovanja iskusite prednosti automobila Fiat Tipo Sedan već od 21€.

Uživajte u panorami

Uživajte u panorami

Uživajte u panorami

Naša Fiat 500L Lounge vozila u opremi imaju i stakleni panoramski krov kako bi se u potpunosti iskusila lepota Beograda.

Uslovi korišćenja

Proverite uslove korišćenja naših usluga iznajmljivanja automobila. Posebno bismo istakli nekoliko glavnih tačaka koje se moraju poštovati prilikom poslovanja s agencijom Easy Car Rent.

Detaljnije

Automobili

Pogledajte širok izbor vozila koji imate na raspolaganju u našem voznom parku. Sva naša vozila su pažljivo odabrana da pruže maksimalnu udobnost i obezbede najpovoljnije cene bez velikog opterećenja vašeg budžeta.

Detaljnije